Wat is een armparty? Maak jouw outfit compleet

Een armparty is helemaal trending op het moment. Je kunt er niet meer omheen. Maar wat is het precies en wat heb je ervoor nodig? Ontdek in deze blog hoe je zelf de leukste armparty samenstelt. De naam zelf verklapt het misschien al een klein beetje: een feestje voor je arm met de leukste armbandjes en/of een horloge. Je draagt dus eigenlijk verschillende soorten armbanden om één arm. Je kunt het hiermee zelf zo gek maken als je wilt door allerlei kleuren, materialen of metalen met elkaar te combineren. Laten we eens kijken naar een aantal prachtige stijlen!

Minimalistisch

De trend die het altijd goed doet voor een armparty is het minimalisme. Hierbij geldt: less is more. Het voordeel van deze sieraden is dat ze een simpele en elegante stijl hebben waardoor je het eenvoudig kunt combineren. Het is ook mogelijk om verschillende minimalistische sieraden met elkaar te combineren, zodat het toch net wat meer opvalt. Combineer bijvoorbeeld fijne armbandjes met leuke hangertjes en kleine schakelarmbanden. Kies bijvoorbeeld voor deze armband met drie hartjes en combineer hem met deze armband van bolletjes en een pareltje. Succes gegarandeerd!

Bohemian

Een tweede trend voor een armparty is de bohemian stijl. Sluit je ogen en haal het prachtige Ibiza even voor je. Deze bohemian trend wordt ook vaak de Ibiza trend genoemd en het draait hier allemaal om kleur, verschillende materialen en opvallende armbanden. Kies bijvoorbeeld voor gevlochten details, veertjes, steentjes of juist gekleurde bangles. Je hoeft bij deze trend niet bang te zijn om te mixen, want alles kan en alles mag! Je kunt jouw outfit hier natuurlijk ook op aanpassen zodat je van jouw stijl echt een bohemian look krijgt.

Statement

Ben je juist een type voor een stoere armparty dan kies je voor statement armbanden. Wil je bijvoorbeeld opvallen tijdens een feestje dan kies je voor een mix van verschillende groottes en kleuren. Zo maak je van jouw armparty een echte eyecatcher en kom je goed voor de dag. Het is wel belangrijk dat de rest van jouw outfit wat rustiger is, anders wordt het te veel statement. Hierdoor houd je het prima in balans. Een prachtige armbanden die je kunt dragen is bijvoorbeeld dit model met schakels. Supergaaf om weer te combineren met deze chunky armband.

Tips en tricks om van start te gaan met jouw armparty

Om het nog wat makkelijker voor je te maken zijn er een aantal tips zodat je er een echte toffe armparty van kunt maken. De eerste tip is dat je moet durven om te combineren. Het kan misschien soms wat lastig zijn, maar als het een en ander met elkaar uitprobeert zul je al snel zien dat het helemaal niet zo moeilijk is. Mix en match verschillende materialen, vormen en groottes met elkaar. Zo is het heel erg tof om een grote statement armband te combineren met een kleinere.

Een tweede tip voor een armparty is dat je ook kunt kiezen voor overeenkomsten. Dit kan je bijvoorbeeld doen door verschillende gouden armbanden met elkaar te combineren. Je kunt ook verschillende breedtes of juist groottes met elkaar afstemmen. Een derde tip is dat je ook kunt kiezen voor heel veel kleur. Heb je bijvoorbeeld allemaal rosé gouden armbandjes, dan is dit goed om af te breken met een andere kleur. Dit kun je bijvoorbeeld ook doen met het bandje van je horloge.

De vierde tip voor een armparty is dat je ook kunt kiezen voor verschillende opties. Voel je je de ene dag in een romantische bui en de andere dag in een stoere bui? Mix en match hier dan ook naar en stem je outfit erop af. Met al deze tips en stijlen in je achterhoofd is het nu tijd om aan de slag te gaan! Mix en match er lekker op los totdat jij tevreden bent met het resultaat. Maak er vervolgens foto’s van zodat je weet wat een beetje bij elkaar past.