Levertijd & bezorging

Wij doen ons uiterste best om jouw pakketje zo snel mogelijk te laten bezorgen op de door jouw gewenste locatie. Wij besteden veel aandacht aan het inpakken en veilig verzenden van jouw aankoop en zullen er zorg voor dragen dat deze in goede orde terecht komt bij PostNL. Vanuit daar nemen zij het stokje over en bezorgen zij het pakketje meestal de volgende dag bij jouw thuis. 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten? 
Wanneer je kiest voor pakketbezorging van PostNL is pakket besteld op werkdagen voor 16:00 wordt jouw pakket dezelfde dag verzonden. Wanneer je kiest voor brievenbus bezorging wordt wanneer je voor 16:00 jouw bestelling hebt geplaatst het dezelfde dag nog verzonden en kun je je pakketje de volgende dag verwachten (geen bezorging op zondag en maandag). 

Besteld op  

Maandag voor 16:00 uur - dinsdag in huis 

Dinsdag voor 16:00 uur  -  woensdag in huis 

Woensdag voor 16:00 uur - donderdag in huis 

Donderdag voor 16:00 uur - vrijdag in huis 

Vrijdag voor 16:00 uur – zaterdag in huis 

Zaterdag – dinsdag in huis 

Zondag – dinsdag in huis 

Hoe kan ik mijn bestelling volgen? 
Wanneer je jouw bestelling hebt geplaatst en wij hebben hem verzonden zullen we jou een mail sturen. Wanneer je gekozen hebt voor verzending met Track & Trace zul je de link in de mail ontvangen en kun je hem via deze weg volgen. 

Moet ik verzendkosten betalen? 
Bij bestellingen hoger dan €35,00 vragen wij geen verzendkosten. Onder de €35,00 zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Je kunt dan voor €3.99 (verzending binnen Nederland) (met Track& Trace) voor brievenbuspakketje kiezen. Zo weet jij altijd waar jouw bestelling is.