Verzending & levering bij Xoo
Wij doen ons uiterste best om jouw pakketje zo snel mogelijk te laten bezorgen op de door jouw gewenste locatie. Wij besteden veel aandacht aan het inpakken en veilig verzenden van jouw aankoop en zullen er zorg voor dragen dat deze in goede orde terecht komt bij PostNL. Vanuit daar nemen zij het stokje over en bezorgen zij het pakketje meestal de volgende dag bij jouw thuis.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Wanneer je kiest voor pakketbezorging van PostNL is pakket besteld op werkdagen voor 16:00 wordt jouw pakket dezelfde dag verzonden. Het pakket zal de volgende dag in huis zijn (en zondag) als de post meewerkt. Als je een product op zaterdag of zondag op onze webshop gaat bestellen, is bezorging pas op dinsdag.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Wanneer je kiest voor brievenbus bezorging wordt wanneer je voor 16:00 jouw bestelling hebt geplaatst het dezelfde dag nog verzonden en kun je je pakketje de volgende dag verwachten (geen bezorging op zondag en maandag).

Wanneer je jouw bestelling hebt geplaatst en wij hebben hem verzonden zullen we jou een mail sturen. Wanneer je gekozen hebt voor verzending met Track & Trace zul je de link in de mail ontvangen en kun je hem via deze weg volgen.

Moet ik verzendkosten betalen?
Bij bestellingen hoger dan €30 vragen wij geen verzendkosten. Onder de €30 heb je het zelf in de hand. Je kunt dan voor €3.95 (verzending binnen Nederland) (met Track& Trace) voor brievenbuspakketje kiezen. Zo weet jij altijd waar jouw bestelling is.

Wij verzenden ook naar België. Helaas is kosteloos verzenden naar België voor ons niet haalbaar. Daarom worden altijd verzendkosten in rekening gebracht. Wanneer je een bestelling plaatst die bezorgd gaat worden in België rekenen wij €7,99 verzendkosten.