Levertijd & bezorging

Wij doen ons uiterste best om jouw pakketje zo snel mogelijk te laten bezorgen op de door jouw gewenste locatie. Wij besteden veel aandacht aan het inpakken en veilig verzenden van jouw aankoop en zullen er zorg voor dragen dat deze in goede orde terecht komt bij PostNL. Vanuit daar nemen zij het stokje over en bezorgen zij het pakketje meestal de volgende dag bij jouw thuis. 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten? 
Wanneer je kiest voor pakketbezorging van PostNL is pakket besteld op werkdagen voor 16:00 wordt jouw pakket dezelfde dag verzonden*. (Met uitzondering van lijntekeningen sieraden, vingerafdruk sieraden en posters, deze worden binnen 2-3 werkdagen verzonden) Wanneer je kiest voor brievenbus bezorging wordt wanneer je voor 16:00 jouw bestelling hebt geplaatst het dezelfde dag nog verzonden en kun je je pakketje de volgende dag verwachten (geen bezorging op zondag en maandag). 

Besteld op:

  • Maandag voor 16:00 uur - dinsdag in huis
  • Dinsdag voor 16:00 uur  -  woensdag in huis
  • Woensdag voor 16:00 uur - donderdag in huis
  • Donderdag voor 16:00 uur - vrijdag in huis
  • Vrijdag voor 16:00 uur – zaterdag in huis
  • Zaterdag – dinsdag in huis
  • Zondag – dinsdag in huis 

Hoe kan ik mijn bestelling volgen? 
Wanneer je jouw bestelling hebt geplaatst en wij hebben hem verzonden zullen we jou een mail sturen. Wanneer je gekozen hebt voor verzending met Track & Trace zul je de link in de mail ontvangen en kun je hem via deze weg volgen. 

Moet ik verzendkosten betalen? 
Bij bestellingen hoger dan €59,95 vragen wij geen verzendkosten. Onder de €59,95 zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Je kunt dan voor €3.99 (verzending binnen Nederland) (met Track& Trace) voor brievenbuspakketje kiezen. Zo weet jij altijd waar jouw bestelling is.

Gepersonaliseerde sieraden en posters
Alle gepersonaliseerde sieraden worden uniek en met de hand gemaakt door ons. Wij streven naar een snelle levertijd, maar het kan voorkomen dat gepersonaliseerde sieraden een dag langere levertijd nodig hebben. Lijntekeningen hebben normaal gesproken ook 2 dagen extra levertijd nodig. Uiteraard krijg jij voor het wachten wel de mooiste en unieke sieraden of posters!