Geboortebloem sieraden - Welke bloem past bij jouw geboorte maand?

Wauw! Wij hebben onze collectie uitgebreid met een prachtige collectie geboortebloem sieraden. Geboortebloem sieraden zijn verkrijgbaar in het zilver en goud en komen in diverse variaties. Al onze geboortebloem sieraden worden met de hand gemaakt in ons atelier en kunnen worden voorzien van een extra gravure om dit sieraad nog persoonlijker te maken. We kunnen een naam erbij graveren of een geboorte datum. Bekijk snel onze collectie en zie welke opties wij allemaal kunnen aanbieden.

Geboortebloem 

Trouwens! Al onze graveerbare sieraden zijn gemaakt van roestvrijstaal. Roestvrijstaal heeft de eigenschap niet te verkleuren en is hypoallergeen. Daarnaast is roestvrijstaal ook heel betaalbaar en kunnen wij daarom ook voor jou onze verkoopprijs aantrekkelijk houden. Want sieraden van Xoo zijn voor iedereen.  Een geboortebloem past bij de maand waarin je geboren bent en zegt ook veel over je karakter. Zo kun je dus een sieraad perfect personaliseren door bijvoorbeeld de geboortebloem te kiezen die bij de geboortemaand van je zoon/dochter past of kleinkind of ander familie-lid.

Een geboortebloem is een bloem die past bij de maand waarin je bent geboren. Een beetje net zoals een sterrenbeeld zegt ook een geboortebloem veel over je karakter.

Welke geboortebloem hoort bij welke maand? 

Januari - Sneeuwvlokje of Anjer
Voor hoop en liefde staat het sneeuwvlokje en de Anjer heeft meerdere betekenissen maar vooral staat de Anjer voor liefde en genegenheid.

Februari - Sleutelbloem of Viooltje
Een viooltje staat voor trouw dat betekend dat jij wanneer dit jouw geboortemaand is de eigenschap hebt trouw te zijn aan de mensen die dichtbij je staan. Sleutelbloemen staan voor een groot hart en iemand die graag lief heeft.

Maart - Narcis
Een narcis staat voor veel liefde wanneer dit jouw geboorte bloem is omgeef je je graag met veel liefde

April - Madeliefje
Een madeliefje staat symbool voor puurheid, onschuld en loyale liefde en een tikkeltje gehemzinnig sluit aan bij jouw karakter.

Mei - Lelietje van Dalen
Een Lelietje van Dalen staat voor bescheidenheid en geluk. Kun jij je hierin terug vinden?

Juni - Roos
Rozen zijn prachtig niet alleen in het rood maar in alle kleuren een roos staat voor liefde maar ook geluk, jouw puurheid en dankbaarheid.

Juli - Waterlelie

Waterlelie’s zijn naast prachtige bloemen ook een symbool voor een vrolijk karakter. Net zoals een Waterlelie zijn personen die geboren zijn in julie vaak elegant en puur.

Augustus - Klaproos
Een klaproos staat voor kalmte, integriteit, veel liefde en plezier. Kortom een persoon geboren in de maand augustus is een zeer sprankelend persoon die een ieder graag om zich heen heeft.

September - Aster
Deze geboortebloem de Aster staat vooral voor liefde en dan vooral het verspreiden van liefde. Een persoon geboren in september is een krachtig persoon vol met liefde voor zichzelf maar vooral voor zijn of haar omgeving.

Oktober - Cosmea
Een Cosmea symboliseert orde en harmonie. Dit zijn eigenschappen waar jij je vast en zeker in kunt vinden.

November - Chrysant
Een Chrysant is een bloem met unieke krachten en staat voor onschuld, liefde en puurheid.

December - Hulst & Kamernarcis
Beiden bloemen staan voor hoop en geluk. Sluiten deze eigenschappen aan bij jouw karakter?