Ons verhaal...

Welkom bij Xoo & nice to meet you!

Betaalbare sieraden van goede kwaliteit vind je bij Xoo. Wij vinden het belangrijk dat sieraden voor iedereen zijn en bieden daarom een zeer divers aanbod aan tegen een betaalbare prijs. Ook vinden wij het belangrijk dat sieraden duurzaam zijn zodat je er een lange tijd plezier van hebt. 

In 2020 ben ik (Candy) samen met mijn vriend gestart met het sieradenmerk Xoo. Al zolang ik me kan herinneren ben ik gek op sieraden. Zodra de kans zich voordeed om mijn liefde voor sieraden te delen en een webshop op te starten twijfelde wij geen enkel moment. Met veel liefde, passie, geduld en vooral veel plezier hebben wij de eerste stappen destijds genomen. We hebben zelf onze website ontworpen en ik ben met veel enthousiasme gestart met het samenstellen van onze eerste collectie. Na een tijd hard werken was het dan eindelijk zover onze eigen webshop die wij vanaf de bodem zelf hebben gecreerd is eindelijk klaar en wat zijn we trots! Ik ben blij dat ik mijn liefde voor sieraden met jullie kan delen. Ik draag de sieraden met veel plezier en hoop dat jij dit ook zult doen. 

Xoo - Sieraden voor iedereen,

ieder budget en vooral sieraden waar je lang plezier van hebt. Al onze sieraden zijn met zorg door mijzelf uitgekozen. Altijd ben ik op zoek naar de leukste sieraden voor jou en probeer ik te zorgen dat onze collecties up to date blijven en vooral interessant voor jou. Zodat je je kan laten inspireren en de tofste sieraden altijd binnen handbereik zijn. 

925 zilver en Gold plated sieraden & sieraden van roestvrijstaal 

In onze collecties onderscheiden zich twee verschillende materialen namelijk gouden en zilveren sieraden met 925 zilver als basis materiaal (in het goud is het verguld met een dun laagje goud) en sieraden van roestvrijstaal. Beiden hoogstaande materialen en perfect voor sieraden. 

Gepersonaliseerde sieraden

Ook verkopen we bij Xoo gepersonaliseerde sieraden. Er is niks mooiers dan jouw favoriete sieraad laten graveren en er zo echt jouw persoonlijke touch aan te geven. Een sieraad met een gravure is ook een prachtig cadeau

‘Happines comes in small packages, like jewelry’

Aan het inpakken van onze sieraden besteden wij veel aandacht. Elk sieraad komt in een luxe sieradendoosje waarin je jouw sieraad perfect kunt bewaren en opbergen. Wanneer je je bestelling ontvangt is het een waar feest om het uit te pakken. En daar word je toch enorm blij van?!

Adres Xoo.nl

Postbus 411
6900AK
Zevenaar

Bedrijfsgegevens

Telefoon: +31(0)85 - 0609966 

E-mail: info@xoo.nl
KVK: 59974907

Neem contact met ons op via de live chat of per mail via info@xoo.nl.

Contact

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.