Lijntekeningen laten graveren op een sieraad

Lijntekening hartjeVanaf nu kun je bij Xoo terecht voor een sieraad met een lijntekening. Een lijntekening op een sieraad is een bijzondere manier om een foto van jouw dierbare herinnering bij je te dragen. Uniek, betekenisvol en stijlvol en speciaal voor jou op maat gemaakt. Je kunt een lijntekening laten maken van een persoon die jou dierbaar is, van je huisdier, een familie lid of andere naaste of zelfs van jouw hond, kat of ander huisdier. Ook kun je een tekening van jouw zoon/dochter/kleinzoon of kleindochter of een handgeschreven tekst laten vereeuwigen in een sieraad van Xoo.

Een sieraad met lijntekening laten ontwerpen is eenvoudig

Een sieraad laten maken met een lijntekening is eenvoudiger dan je denkt. Wanneer je ons de door jou gewenste foto stuurt gaan wij voor jou aan de slag om er een lijntekening van te maken. Dit doen wij geheel met de hand en maken zo jouw foto of tekening geschikt om te graveren.

Lijntekening van foto naar lijn

Het enige wat jij dus hoeft te doen is ons de foto of tekening sturen. Jouw favoriete sieraad kiezen uit onze collectie. Kiezen voor goud of zilver en de rest doen wij voor je. 

Je kunt door middel van een lijntekening altijd die dierbare herinnering met je meedragen of een persoon om wie je veel geeft altijd dicht bij je houden. Een lijntekening is de perfecte manier om een sieraad te personaliseren en is zeker een stijlvol sieraad.

Een persoonlijk cadeau

Maak een ander blij met dit unieke sieraad speciaal op maat gemaakt in ons atelier. Wij maken ieder sieraad geheel met de hand en verpakken ieder sieraad met veel liefde en aandacht. Ook komt het sieraad in een luxe sieraden doosje waardoor het uitpakken een waar feestje wordt.