Wat betekent het woord Wanderlust nou eigenlijk?

Grote kans dat je het woord Wanderlust wel eens voorbij hebt zien komen. Over het algemeen wordt het in verband gebracht met mensen die graag reizen en de wereld aan het verkennen zijn. Toch is er nog veel onbegrip over wat het woord eigenlijk écht betekent. Iedereen kan er namelijk een eigen interpretatie aan geven. Als je op internet speurt kom je heel veel verschillende betekenissen tegen. Een van de meest bekende is “Not all who wander, are lost!” en kan je naar het Nederlands vertalen als “niet iedereen die zwerft, is verdwaald”.

Ontdek de mooiste Wanderlust sieraden

Dit geeft niet alleen een prachtige betekenis aan het woord maar ook veel reizigers zullen het herkennen. Er gaat niets boven wonderschone plekken te achterhalen zonder het gebruik van navigatie of een ouderwetse map. Je wilt er keer op keer uit om de mooiste landen en steden te ontdekken om te zien wat onze prachtige wereld te bieden heeft. Dat is natuurlijk het ultieme Wanderlust gevoel! Je kunt dit natuurlijk ook doorvoeren in je sieraden. Wat dacht je van een prachtige vlinderketting. Dit dier staat natuurlijk voor ultieme vrijheid, het kan gaan en staan waar het wil.

Ben je fan van zon, - zee, - en strand dan past deze leuke ring met golf natuurlijk bij jou. Het staat symbool voor het echte Wanderlust gevoel aan zee. Het is namelijk heerlijk om weg te waaien op het strand en te genieten van een heerlijk zonnetje op je hoofd. Een prachtige armband kan natuurlijk ook niet ontbreken tijdens jouw reis. De bedelarmband tree of life kan je ook interpreteren als een symbool voor Wanderlust. Je ontdekt een prachtige armband met hartjes en een bedel met een tree of life. Weet jij al wat jouw volgende bestemming is?