Statement sieraden | De trend van dit moment

Ben jij op zoek naar statement sieraden die perfect passen bij jouw outfit? Er zijn verschillende modellen die de trend van dit moment zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt kiezen voor toffe schakelarmbanden die je combineert met een stoere ketting. Je kunt zelf aan de slag om er lekker op los te mixen en te matchen. In deze blog ontdek je een aantal statement sieraden zodat je wat nieuwe inspiratie opdoet. Heel veel plezier met het vinden van een perfect sieraad!

Statement sieraden: schakelarmbanden

Een paar schakelarmbanden zijn helemaal de trend van dit moment en mag daarom niet in jouw sieradendoosje ontbreken. Ze zijn te vinden in verschillende groottes, breedtes en kleuren en daarom kun je er ook nog eens prima mee afwisselen. Zo kun je kiezen voor een armband in drie uitvoeringen, waarvan er twee wat grover zijn en eentje iets dunner. Je kunt ook kiezen voor een grotere armband die wat grover is en die echt een eyecatcher is bij jouw outfit.

Creëer een earparty met ear cuffs

Andere statement sieraden van dit moment zijn stoere oorbellen. Ook hier kun je heerlijk variëren en dat maakt het een uniek sieraad. Kies voor grote oorringen of voor opvallende hangers in een toffe kleur of met een uniek symbool. Mocht je geen gaatjes hebben dan zijn ear cuffs ook helemaal de trend van dit moment. Je klikt ze zo op je oor en daarna ben je ready to go. Je hebt ze in verschillende soorten en maten en ear cuffs zijn erg gaaf om toe te voegen aan jouw look.

Final touch: statement kettingen

Tot slot is er nog een laatste toevoeging aan de statement sieraden van dit moment: de ketting. Je kunt dit alleen dragen maar het is ook tof om het te combineren met andere modellen. Zo kun je kiezen voor een gouden ketting met een aantal minimalistische kettingen. Op deze manier maak jij er een toffe combi van dat perfect aansluit bij jouw outfit. Een prachtig model is bijvoorbeeld de platte stoere schakelketting die je dubbel draait voor een tof effect.