Hoe overleef je een meerdaags festival?

Wanneer het festivalseizoen begonnen is wil je natuurlijk goed voor de dag komen. Maar wat ga je aantrekken? Je wilt natuurlijk een toffe en hippe outfit om te shinen. Een aantal prachtige sieraden en accessoires kunnen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Van stoere kettingen tot minimalistische ringen, het is allemaal mogelijk. Zo maak jij je outfit helemaal compleet en ben je ready to go. Er zijn genoeg sieraden die bij elk soort outfit passen en daarom is er altijd wel iets dat bij je past. Wil jij weten hoe je jezelf helemaal festival proof kunt maken? Lees dan snel verder.

Sieraden en accessoires voor een meerdaags festival

Er zijn heel wat looks die je kunt kiezen om naar een meerdaags festival te gaan. Je gaat natuurlijk langer dan één dag en daarom is het aan te raden om meerdere sieraden mee te nemen. Maak bijvoorbeeld per dag een outfit klaar waarbij je passende sieraden toevoegt. Zo hoef je niet op het laatste moment nog alles bij elkaar te zoeken. Een eerste outfit bestaat meestal uit een korte jeans met een crop top en transparante of kanten top. Om deze look nog meer power te geven kun je kiezen voor stoere kettingen met schakels.

Een tweede outfit die je kunt dragen tijdens een meerdaags festival is ook met een stoere korte jeans short met crop top, maar daaroverheen draag je een prachtig lang kanten vest. Hoe gaaf is het als je hier een stoere choker bij draagt. Hiermee geef je een extra touch aan jouw stijl. Om jouw look helemaal compleet te maken kan een heuptasje natuurlijk niet ontbreken. Zo berg je eenvoudig al jouw spullen op en heb je je handen vrij om lekker te dansen. Zo maak je jouw outfit niet alleen stoer en sexy maar ook nog eens vrouwelijk!

Een hippe ringen party

Bij jouw outfit op een meerdaags festival kan een hippe set ringen natuurlijk ook niet ontbreken. Wil je graag wat kleurtoevoegen dan kies je voor opvallende statement ringen met gekleurde steentjes of juist wat grotere stenen. Ook kun je mixen en matchen met zilveren en gouden ringen zodat je een fraaie combinatie van jouw vingers maakt. Het is ook mogelijk om te gaan voor klemringen zodat je ze over meerdere vingers kunt verspreiden. Hierdoor kun je minstens twee ringen per vinger draaien en dat geeft een geweldige look.

Wil je liever een vrouwelijke look op een meerdaags festival, dan kun je simpele ringetjes combineren met een aantal minimalistische ringen met symbolen, zoals een hartje of met knoop. Houdt de rest van je outfit simpel zodat je je helemaal kunt uitleven met verschillende ringen. Wil je spelen met kleur in je outfit? Kies dan voor vrolijke printjes in je kleding zoals bloemen. Laat de kleur in je outfit vervolgens terugkomen in jouw sieraden. Zo kun je kiezen voor verschillende horloges maar ook voor een toffe scrunchie om je haar op te fleuren tijdens het meerdaags festival.

Kies voor een stoere en sexy outfit

Een andere optie voor een hippe look is bijvoorbeeld een jumpsuit met daaronder stoere laarsjes. Kies er een toffe hoed bij en je look is bijna compleet. Maak jouw outfit af met bijvoorbeeld een set armbanden met verschillende symbolen, zoals driehoekjes, een knoop en een kleine schattige cactus. Wil je liever een stoere en sexy uitstraling, dan kun je kiezen voor een grove schakelarmband of juist een wat kleinere om jouw look net dat beetje extra te geven. Waar je ook voor kiest tijdens een meerdaags festival, je ziet er altijd prachtig uit. Welk sieraad is jouw favoriet?