Hoe creëer je de perfecte ear-party?

Allereerst wat is een ear-party nu precies?

Een ear-party is een samenstelling van verschillende oorbellen aan één oor. Welke soort oorbellen het zijn maakt niet zoveel uit. Het gaat vooral erom dat je oorbellen combineert. Je kunt kiezen voor verschillende soorten ear-party’s. Je kunt het wat subtieler houden of juist groots uitpakken of juist voor de gulden middenweg gaan.

Wanneer je van iets subtieler en minimalistischer houdt is het belangrijk te kiezen voor kleine minimalistische oorbellen en oorstekers. Een leuke oorring met een bedeltje eraan en in het tweede gaatje bijvoorbeeld een oorknopje. Wanneer je nog een derde gaatje hebt kun je ook een klein ringetje toevoegen of nog een extra knopje aan je ear-party

Pak je het liever groots aan?

Kies dan om mee te beginnen een toffe statement oorbel uit onze collectie. En breid je ear-party uit met een hippe oorsteker of een ringetje erbij is ook heel erg leuk!

Be creative..

Durf te combineren met oorbellen in verschillende stijlen. Ook superleuk is om te mixen met verschillende materialen. Je kunt bijvoorbeeld een gekleurd plastic knopje toevoegen. Of doe eens gek en mix zilver- en goudkleurig met elkaar!

Geen extra gaatje maar toch een ear-party creëren?

Dat kan! Hiervoor hebben wij prachtige earcuffs in onze collectie. Een earcuff is een half open ringetje die je om je oor schelp kunt schuiven. Dit ringetje is verstelbaar aan de door jouw gewenste pasvorm en op deze manier kun je op iedere hoogte aan je oorschelp bevestigen. Op deze lijkt het alsof je een extra gaatje hebt.

Kortom durf creatief te zijn, doe eens gek, mix en match er op los en creëer op die manier jouw persoonlijke ear-party. Want een ear-party is toch wel heel erg leuk!