Een paar mooie oorbellen kopen

Uitverkoop of geen uitverkoop, nieuwe oorbellen kopen kan altijd, want ze hoeven helemaal niet zo duur te zijn. Natuurlijk betaal je altijd meer voor oorbellen die van een bepaald merk zijn, maar dat wil helemaal niet zeggen dat merksieraden altijd van een betere kwaliteit zijn. Bij dat merk betaal je ook vooral voor de merknaam. En dus ga je geregeld op zoek naar iets betaalbaars en unieks dat bij je past. Je kijkt dan naar de oorbellen die je al hebt en zoekt naar iets dat anders is. Ook je andere sieraden kunnen je inspireren om naar een paar nieuwe oorbellen op zoek te gaan. Zo kun je je look compleet maken door met dezelfde kleur en uitstraling iets te kopen dat goed bij iets wat je al hebt past. Je kunt dan eindeloos variëren met dezelfde sieraden.

Online je oorbellen kopen

Er is niks zo makkelijk als op je tablet of telefoon vanuit je bed lekker wat shoppen. Als je voor een bepaalde tijd hebt besteld, wordt het ook dezelfde dag nog verstuurd en heb je het een dag later in huis. Wanneer je wakker wordt en weet dat je morgenavond een date hebt, kijk je op je gemak in je garderobe wat je aan wilt doen. Daarbij kies je je schoenen en eventueel een tas uit en daarna ga je door je collectie met sieraden heen om iets  te vinden. Lukt dat niet en heb je geen tijd om nog de stad in te gaan? Het internet biedt zoveel mogelijkheden en sieraden uitzoeken is dan ook geen enkel probleem.

Waar let je op bij het online kopen van oorbellen?

Online shoppen biedt vele voordelen, maar het kan soms lastig zijn om te beslissen of je iets wilt bestellen, wanneer je het niet in het echt hebt kunnen zien of in je handen vast hebt kunnen houden. Vooral het formaat en het gewicht kunnen belangrijk voor je zijn. Meestal zie je aan de foto’s in een webshop wel het formaat en anders lees je de beschrijving goed, want bij oorringen kan het bijvoorbeeld lastig zijn om in te schatten hoe groot ze zijn vanaf een plaatje. Het is dan ook altijd handig om het formaat of de diameter in je zoekvariabelen op te geven. Dan weet je zeker dat je oorbellen te zien krijgt die binnen je selectie vallen.

Soorten oorbellen

Behalve de grote oorringen – die overigens weer helemaal in de mode zijn – krijg je nog zoveel anders moois om je oren mee te versieren. En vergeet niet dat zelfs een klein oorstekertje al heel veel kan doen voor je gezicht. Denk maar eens aan collega’s op het werk die bijna nooit sieraden dragen, maar als er bijzondere gebeurtenissen zijn vallen ze ineens op door oorbellen, een ketting of sierlijk horloge. Je trekt met een gepast sieraad de aandacht naar je gezicht. Je hebt je make-up verzorgd, extra tijd voor je haren ’s ochtends genomen en dan mag je niet stoppen. Oorbellen met een ketting of armband maken je look dan helemaal af. Ook als je andere accessoires draagt die je bij aankomst op je werk opbergt – zoals een mooie jas met riem en je werktas met prachtige ritsen en gespen – blijf je de blits maken door je sieraden.

Sieraden, een kwestie van gevoel

Alles dat je draagt straalt iets uit en of je je nu ’s ochtends klaar maakt voor school of werk, of ’s avonds of in het weekend voorbereidt op een avondje uit, je kijkt altijd eerst naar hoe je je voelt. Wanneer je een eerste dat hebt en je wilt opvallen, ga je voor dat jurkje met opvallende oorbellen die je hals zo mooi doen uitkomen. Zit je in een spannende tentamenweek, dan wil je die oorbellen indoen die je de vorige keer ook geluk hebben gebracht en goede cijfers op hebben geleverd. Ben je gelovig en ga je op zondagochtend naar de kerk? Dan laat je die uitdagende oorbellen juist in de lade liggen, maar ga je voor iets sobers met een rustig effect. Kortom: oorbellen of andere sieraden kunnen altijd en overal, als je maar nadenkt of het bij de gelegenheid en jouzelf past.

Hoe voorkom je het verkeerde effect? 

Als je teveel toeters en bellen draagt, ga je je misschien ongemakkelijk voelen of val je te veel op door de geluiden die je sieraden maken. Ook al besef je het misschien niet heel duidelijk, je gevoel bepaalt uiteindelijk wat je aantrekt en draagt, vanaf het ondergoed tot aan de sieraden. Zodra je je aangekleed hebt, kijk je in de spiegel en maak je een aantal bewegingen. Oorbellen met heel veel losse onderdelen kunnen te veel rammelen en afleiden als je een tentamen zit te maken. Dus of je nou student of surveillant bent in deze situatie, zorg ervoor dat je geen negatieve invloed uitoefent of je eigen concentratie of die van je omgeving. Een paar kleine oorknopjes zijn dan een betere keuze en zo kom je toch zelfverzekerd over.

Speciale oorbellen kopen

Een bijzondere gelegenheid vraagt om bijzondere sieraden. Wanneer je gaat trouwen bijvoorbeeld, of wanneer je je beste vriendin als getuige hierbij wilt vragen, kunnen een paar fantastische oorbellen een hele originele manier zijn om die speciale vraag te stellen. Je kunt er zelfs een leuk setje van maken, door een klein, rieten mandje te vullen met een klein flesje champagne, wat lekkere chocolade bonbons en een prachtig versierd doosje met de door jou uitgekozen oorbellen. Je kunt nog een stapje verder gaan door de oorbellen – als ze een vlakke achterkant hebben zoals bij hangers – te laten graveren met een speciale tekst voor je vriendin. Je cadeau zal gewaardeerd worden en de bijbehorende vraag zal zeker positief beantwoord worden en op de dag dat het zover is zal zij je oorbellen dragen. Wil je die dag nog iets extra’s voor haar doen? Bestel dan in dezelfde lijn ook een armband of ketting die je haar die ochtend geeft. Je beste vriendin is er immers altijd voor je en die steun mag best eens in een cadeautje uitgedrukt worden.