Menux

Ons verhaal

Wij bieden enkel de sieraden aan die we ook zelf zouden willen dragen. Geen concessies, pure kwaliteit en de huidige mode!

Over de Xoo Webshop

Ons doel is kwaliteit & mode combineren

Wij zijn een webshop waar je terecht kunt voor je nieuwe armbanden, kettingen, oorbellen, horloges, scrunchies, ringen en andere sieraden. Dit is tot stand gekomen omdat wij zelf enorm van sieraden & horloges houden. In onze webshop vind je dat ook alleen items die wij zelf ook het liefst in onze eigen sieraden collectie thuis willen hebben. Wij vinden het belangrijk dat een sieraad van goede kwaliteit is. Maar naast van goede kwaliteit ook betaalbaar blijft.

Wij willen met onze webshop ervoor zorgen dat jij een nieuwe favoriete online shop hebt waar je wekelijks terug wilt keren om de nieuwe items te bekijken. Wij zorgen er met veel plezier voor dat er wekelijks nieuwe items toegevoegd worden en daarmee jou telkens te blijven verassen met de leukste en tofste items die je ‘moet’ hebben! Er voor zorgen dat jij altijd bij ons terecht kunt voor een trend product maar ook een tijdloos item waarmee wij jou het wauw gevoel geven. Dat is waar we het voor we het voor doen!

Hoe stellen wij sieraden samen?

Wij volgen dé sieraden trends

Trends blijven volgen

Wij volgen de trends en blijven op de hoogte van de markt. Door onze sieraden te kopen, zorg je dat je met de mode meegaat. Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste sieraden bij Xoo.

Created by potrace 1.10, written by Peter Selinger 2001-2011

Productie in kleine oplage

Doordat de product van iedere sieraad op kleinschalig niveau is, kunnen wij snel schakelen en tegelijkertijd zorgen voor een goed assortiment voor onze webshop.

Kwaliteit waarborgen

Belangrijk is de juiste prijs en kwaliteitverhouding voor de te bestellen sieraden. Wij testen de sieraden zelf en beoordelen op basis hiervan de kwaliteit. Veel sieraden halen onze webshop niet.

Wij doen alles zelf!

Vanaf het begin tot het einde, het uitzoeken van de juiste sieraden, maken van de foto's, dragen van het grote assortiment. Van A tot Z maken wij alles zelf. Simpelweg omdat wij het leuk vinden en graag op de hoogte blijven van de juiste trends en sieraden willen leveren die graag gedragen worden.

Op zoek naar de sieraden over de hele wereld

Zelf het proces van producten opmaken

Verzorgen van A tot Z. Dus ook de marketing!

Help ons ook mee!

Ben jij zelf ook zo bezeten van sieraden? Breng ons op ideeën.

Stuur jouw foto's in

Heb je wat leuks gezien? of een leuk idee? Neem contact met ons op en stuur jouw foto's in.

Wij ontwerpen een sieraad

Wij gaan op zoek naar een sieraad die jij leuk vind en gaan die aanbieden voor het grote publiek.