Hippe oorbellen? – welke zijn hip & happening op dit moment

Wil je graag een paar hippe oorbellen aanschaffen die helemaal hip & happening zijn op dit moment? Sieradentrends komen elk seizoen terug en er zijn dit keer ook weer heel wat pareltjes te ontdekken. Zo weet jij meteen waar je jouw sieradendoosje mee kunt aanvullen en waarbij je helemaal hip voor de dag komt. In deze blog geven we je een kijkje in de verschillende trends van dit moment zodat jij er helemaal klaar voor bent om jouw look af te maken.

Statement hippe oorbellen

De eerste sieraden trend die je tegen zult komen zijn toffe statement oorbellen in allerlei vormen, kleuren en maten. Hiermee geef je jouw look echt een finishing touch. Wil je graag een opvallende look, kies dan voor bijvoorbeeld deze oorbellen met hartjes. Dit exemplaar is echt een wannahave en kan je ook nog eens combineren met andere oorbellen. Wil je liever een klassieke maar toch opvallende look dan zijn gladde statement oorbellen ook helemaal hip & happening. Er is voor ieder wat wils en zo maak jij er een tof feestje van.

Turn it around baby!

Andere hippe oorbellen die perfect bij je look passen hebben een gedraaid patroon. Het heeft de basis van prachtige klassieke oorbellen maar met een leuke twist. Dit paar is ook zeker een musthave voor jouw sieradendoosje. Daarnaast is het ook nieuw om ear cuffs te dragen. Hiervoor hoef je geen gaatjes te schieten en dat is natuurlijk ideaal. Je kunt ze eenvoudig in je oor klikken en je hebt nog voldoende ruimte voor andere oorbellen. Dit is ideaal om een earparty te creëren. Dit zijn eigenlijk nep piercings die je in allerlei soorten en maten vindt. Hoe tof is dat!?

Ear cuffs voor een earparty

Zo is het helemaal hip & happening om een ear cuff te dragen met een hangertje. Wat dacht je van dit toffe paar met een trendy ster. Het verkleurt niet omdat het gemaakt is van roestvrijstaal en het is te koop in de kleuren zilver en goud. Wil je liever iets kleins, dan hebben we dit hippe paar oorbellen voor je. Je kunt bij de meeste ear cuffs de uiteinden iets naar buiten buigen om het passend te maken. Schuif hem over het smalste stuk van je oorschelp en duw de uiteinden voorzichtig naar elkaar toe zodat hij vastzit.

Vintage klassiekers

Wie houdt er niet van vintage hippe oorbellen? Op dit moment ook helemaal hip & happening en daarom een ideale toevoeging aan jouw earparty om je look af te stylen. Het voordeel is dat het helemaal tijdloos en uniek is. Zo kun je het prima combineren met een kleding item van je oma, moeder of tante en de leukste vintage oorbellen. Deze trend is het helemaal! Ook hangers met een parel zijn on-trend en kunnen natuurlijk niet ontbreken als je naar een feestje gaat. Het geeft net dat beetje extra aan jouw look en straalt elegantie uit.

Sieraden met edelstenen en kubus klassiekers

Een andere trend die eigenlijk altijd wel in de mode blijft zijn hippe oorbellen met edelstenen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en daarom mega leuk om te combineren met jouw outfit. Laat deze kleuren bijvoorbeeld terugkomen in kleding met een gekleurde print. Tot slot is de kubus trend ook helemaal hip & happening en je vindt hier dan ook prachtige modellen in. Kies bijvoorbeeld voor deze hippe oorstekers in de vorm van een triangel met zwarte kubus. Heerlijk minimalistisch en ook nog eens trendy en stijlvol. In de webshop van Xoo vind je natuurlijk nog veel meer prachtige modellen.